Cruci de mormânt din lemn de stejar

Rate this item
(46 votes)
Cruci de mormânt din lemn de stejar Cruci de mormânt din lemn de stejar CruceaDeLemn.ro

 

Hristos a înviat!

 

            Iată că, după aproape un an, revenim la jurnalul nostru, cu dorința de a împărtăși ce am mai lucrat în atelier în vremea din urmă.

            Vom spune că Dumnezeu ne-a ajutat și am continuat lucrarea noastră. Am lucrat o nouă catapeteasmă, câteva troițe de exterior, am început o ușă de biserică și am onorat comenzile primite de la dumneavoastră prin intermediul secțiunii "Magazin".

            Deoarece am avut multe solicitări pentru crucile de mormânt, vă prezentăm câteva modele lucrate. Crucile sunt din lemn de stejar și păstrează linia tradiției noastre. Persoanele care le-au comandat, le-au preferat  în locul crucilor sau monumentelor funerare din marmură sau mozaic pentru simplitate, mai aproape de inima lor și a celor dragi, credem noi.

           Numele persoanelor și anii vieții lor sunt înscrise fie prin crestarea lemnului fie prin degroșare, în tehnica basoreliefului. Unele cruci, la recomandarea noastră și cu acordul celor ce le-au cumpărat, poartă înscrise cuvintele Mântuitorului pentru întărirea în credință și în dragostea Lui. 

Adevărat a înviat!


 

  • Monday, 13 May 2019 14:23

Adăugați un comentariu

Introduceți informațiile necesare în câmpurile marcate ca obligatorii (*). Nu este permisă adăugarea de cod HTML.