Rucodelia.ro

Rate this item
(1 Vote)
Rucodelia.ro Rucodelia.ro CruceaDeLemn.ro

Dragi cititori, suntem pe Rucodelia.ro. I-am contactat cu gândul de a-i promova în banda noastră de logo-uri și ne-am bucurat de o primire călduroasă, dânșii oferindu-se să ne promoveze la rândul lor. Pe acest site veţi găsi o seamă de rucodelii realizate de creștini ortodocși, cu rugăciune, din dragoste de Dumnezeu și de oameni, obiectele fiind de asemenea oferite spre comercializare.
Redăm mai jos descrierea și misiunea Rucodelia.ro așa cum o regăsim pe site:

"Dragi prieteni, vă rugăm, ajutaţi Rucodelia să crească! Primul nostru scop este de a aduna cât mai mulţi “rucodelieri”, ca sa facem cunoscut lucrul de mână al ortodoxului de rând, care pune un pic de suflet,

un pic de timp şi un pic de rugaciune în creaţia sa. Al doilea scop este acela misionar, aşa că ne străduim ca obiectele prezentate să fie însoţite de un mesaj, de Cuvântul lui Dumnezeu şi de chemarea lui Hristos. Ideea siteului a pornit de la Părintele Serafim Rose care, înainte de a se călugări, proaspăt convertit fiind, împrună cu prietenul său Gleb Podmoşenski (viitorul Părinte Gherman), a deschis un magazin bisericesc. Unde? Tocmai în San Francisco! Când? În anii ’60! Acesta s-a numit “Cărţi şi obiecte ortodoxe” şi avea ca scop misiunea ortodoxă în Statele Unite. Banii câştigaţi din vânzare, foarte puţini, îi foloseau pentru a trăi şi pentru a tipări (cu mult efort) revista “Cuvântul ortodox”. Aceşti bani erau numiţi  de ei “bani sfinţi”, pentru că veneau din răspândirea Cuvântului. Toate acestea s-au făcut sub binecuvântarea şi ocrotirea Sfântului Ioan Maximovich.

A! Şi am uitat al treilea scop al Rucodeliei: acela de a vă aduce bucurie.
Fiţi alături de noi şi distribuiţi cât mai mult, pe toate căile, numele Rucodelia.ro, pentru a fi şi voi părtaşi misiunii noastre.

Maica Domnului să ne acopere pe toţi!
"

http://rucodelia.ro/semnificatia-rocodeliei/
http://rucodelia.ro/ajutati-rucodelia-sa-creasca/

Începând de astăzi Rucodelia.ro va fi promovată cu drag în banda noastră de logo-uri.

Doamne ajută!

 

 

  • Monday, 12 June 2017 11:46
Alte articole în această categorie: « Sfinţire catapeteasmă

Adăugați un comentariu

Introduceți informațiile necesare în câmpurile marcate ca obligatorii (*). Nu este permisă adăugarea de cod HTML.